Mi kell a programozói karrierváltáshoz?


Avagy egy "Ha ezt tudtam volna..." -munkafüzet a szoftverfejlesztői karrier elkezdéséhez

Milyen a jó karrierváltás?


Amikor 2018-ban eldöntöttük, hogy létrehozzuk a ProgramozásKarriert a hozzá tartozó weboldallal és YouTube csatornával, hatalmas elvárásokkal indultunk.

Egy olyan oktatási és támogatási platformot céloztunk meg, amelyet bárki, de valóban bárki használhat annak érdekében, hogy minél gyorsabban bekerüljön az IT világba. Azt gondolom nem kell részleteznem, hogy jelenleg milyen gigantikus kereslet van programozókra világszerte.

Nagyon sokan vannak, akiknek a motivációja és egyben a képessége is megvan a programozáshoz, de sajnos a lehetőségei soha nem támogatták az ilyen irányba történő haladást.

Ezt felismerve létrehoztunk egy teljes online támogató rendszert a webfejlesztő karriered beindításához. Miért pont a webfejlesztés? Annyi szép területe van az IT-nek. A válasz egyszerű: A webfejlesztésen keresztül lehet a leggyorsabban bekerülni a szakmába. Másként fogalmazva itt a legalacsonyabb a kerítés. Tehát a kezdőket ezen a területen tudják tömegesen foglalkoztatni. Ha pedig már bekerültél a szakmába, akármilyen terület is legyen az, nyert ügyed van. A karriered rövid úton szárnyalni fog.

Emellett a webfejlesztésben azonnal láthatod a munkád eredményét, ezért a sikerélmény is azonnali. Ez pedig kezdőknek, karrierváltóknak elemi fontossággal bír. Az apró, korai sikerek segítenek szinten tartani a lelkesedésedet, ami hozzájárul a karrierváltási folyamat megfelelő szintű kivitelezéséhez.

De vajon hogyan lehet a lehető leggyorsabban bekerülni az IT szakmába? Ennek legelemibb eszköze a bizonyítékok "gyártása". Ez semmiképpen sem tudod megspórolni. Létre kell hoznod néhány portfóliómunkát, minta projektet, amelyek bizonyítani fogják rátermettségedet a leendő munkáltatók előtt. És innentől kezdve a hír igaz, valóban nem a "papír" számít.

2018 óta rengetegen fordultak meg nálunk, átlagosan negyed évente indítottunk új csoport, jelenleg pedig már egy forradalmi módszer segítségével segítjük a karrierváltókat rugalmas csatlakozási lehetőségek mellett.

Az utóbbi években elképesztő mennyiségű energiát fordítottunk az anyagaink tökéletesítésére és a tanulói igények beépítésére. Számos, eredetileg jónak gondolt módszertant voltunk kénytelenek kidobni, mert a gyakorlatban nem voltak elég hatékonyak.

Kidolgoztunk egy új támogatási formát, amellyel az eddigiekhez képest sokkalta gyorsabb, és kézzel foghatóbb a haladás. Számunkra soha nem volt kérdés, hogy a legjobbat kell adnunk. Különben mi értelme lenne az egésznek?

Ez a könyv is ezt a célt szolgálja: Szeretnénk bátorítani rá minden IT világ iránt érdeklődőt, hogy ragadja meg az óriási kereslet adta lehetőséget, és kezdje el a karrierváltást még ma! Eddig még nem találkoztunk olyan emberel, aki megbánta volna ezt a döntését.

Bemutatjuk, hogy miért nem kell félni egy ilyen jellegű változástól. Olvashatsz a számodra megfelelő célok, fejlesztési igények és tervek meghatározásáról. Láthatod, hogy hogyan érdemes belevágni a karrierváltásba, és hogy milyen trükkök segítik a gyors átmenetet. Kaphatsz egy valósághű képet arról, hogy a gyakorlatban hogyan is néz ki egy kontrollált önfejlesztés, mi a hatékony fejlődés titka.

Ha szeretnél a jövőben programozóként elhelyezkedni, akkor a legjobb helyen jársz: nekünk a legfontosabb szempont, hogy mielőbb valóra váljanak az ilyen irányú elképzeléseid. Szeretnénk, ha egy újabb üdítő példa lennél tanulóink sorában, akitől kérhetünk egy elégedett visszajelzést a weboldalunkra.

Ne feledd: Fejlődni csak hatékonyan érdemes, a legjobb anyagokból, a legjobb támogatással!

Vásárlás